Thursday, June 30, 2011

Kom je ook??

Blij Als Mij & Su en Jill staan vrijdagavond met een grote kraam in Terwolde (bij Deventer)!! Kom je ook??

Grote Avondmarkt in Terwolde vrijdagavond 1 juli a.s. Vrijdagavond 1 juli is er weer de traditionele avondmarkt in terwolde met zo'n 76 deelnemers !
Groter dan ooit en met een nieuwe opzet van deelnemers. Een extra grote gezellige markt die zoals vanouds dit jaar weer rondom het plein bij de kerk gehouden wordt. Een markt met veel creatief handelswaar wat velen weer graag willen zien zoals spulletjes voor de kinderkamer, geboorte, kinderkleding, houten speelgoed etc.. Maar ook aan sieraden, eigen gemaakte jam, huisdecoratie en zelfs een kraam met tupperware is gedacht. Ook diverse ondernemers uit de regio zullen hun bedrijf promoten, schoonheidssalons, nagelstudio, kapper, dames en herenkleding etc. Op het middenplein is de markt voorzien van heerlijke versnaperingen zoals een kraam met turkse hapjes, hartige taarten, harde worst, hamburgers, suikerspin, patat, oliebollen, gebakjes etc. Ook het horeca gedeelte met zitjes en muziek is wederom verzorgd door plaatselijke ondernemers uit Terwolde.

Voor de kinderen is er op de avondmarkt weer de traditionele kleedjesmarkt waar ze hun eigen speelgoed weer kunnen verkopen. Tevens is er een luchtkussen, heerlijk ijs en kunnen ze bij een kraampje geschminkt worden. Kortom een avond voor elk wat wils.

Dus kom gezellig naar Terwolde op vrijdagavond 1 juli. De markt is van 17.00 uur tot 21.00 uur.

1 comment:

Eline's Photography said...

Zou graag komen, maar kan spijtig genoeg niet.

groetjes
Eline's Photography

ps: kom zeker ook is langs mijn blogje