Monday, June 7, 2010
Jam making season
It was time for the first batch of jam this year...
I made rhubard jam with a some strawberries and a little ginger... It's such a treat hmmm love it!
From the 6 pots I made there were 3 given away and two eaten (all by me oops!) Time to think about this years second batch... what are you making this season?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
11 comments:
Ik was net aan het denken wat ik zou maken van onze rabarber. Dit klinkt en ziet er wel heel lekker uit!
Ik heb zo'n slechte herinnering aan Rabarber van vroeg dat ik het niet eens meer wil proeven. Terwijl bijna iedereen zegt dat het zo lekker is.
Hier nog een paar weken voor dat de confiture machine overuren gaat draaien om abrikozenjam te maken.
Groetjes Michaja
Wij zitten met smart op onze rode bessen oogst te wachten!
Heerlijk met vla maar ook heel lekker op een cake.Nog eventjes geduld hebben.....
Ik wacht nog tot de pruimen rijp zijn. En dan met een citroentje en niet teveel suiker: heerlijk! Maar je hebt me een goed idee gegeven. Even mijn broer bellen voor de rabarber. En met gember...lijkt me heerlijk.
Ik wacht op de blauwe bessen en frambozen (in gedachte ben ik al bezig in de keuken om er een taart/crumble van te maken).
Ieder jaar ik beloof sjam te maaken, maar het blijft maar beloof. Af en toe maak ik een sjam van fruit uit diep vries met dik sap en marmello zonder suiker.
Heerlijk! Rabarber! Knap gedaan trouwens...jam is echt geduldswerk :)
Zo dat klinkt lekker als het ook nog zo smaakt!!!!
Ik wens je een fijn weekend,
groetjes Madelon
Hier plofte gisteren de At Home op de mat.
Toen viel mijn oog op het volgende stukje met als kop: Goed gevoel www.blijalsmij.nl
Gefeliciteerd!!!
Heerlijk lijkt me dat, rabarberjam. Ik ben trouwens ook dol op pruimenjam... mmmmmmmmm....
Hhhmmmmmmmmm......
Post a Comment