Tuesday, June 15, 2010

Hip en Handgemaakt Market


Last week I joined lots of creative people on the 'Hip & Handmade' market in Deventer, a town nearby. Unfortunately it was just too hot to walk around so not much people visiting the market.

But I had a very good time anyway with some good old friends visiting and a sweet girl I shared a booth with!

Stay tuned for some exiting news later this week!

6 comments:

Michaja said...

Jammer dat het niet zo druk was. Volgende keer vast en zeker beter!
Groetjes Michaja

Leremme said...

Oh wat ziet je kraampje er gezellig en kleurrijk uit! jammer dat er weinig bezoekers waren, maar ik hoop toch dat je een leuke dag hebt gehad

Twinkelstyle said...

Wat heb je een leuke blog! Wellicht dat we elkaar al wel gesproken hebben op de markt. Maar we zullen ons nog even voorstellen: www.twinkelstyle.nl

Twinkelstyle onderscheidt zich door haar simpele en overzichtelijke website waarin je gemakkelijk en direct kunt rondneuzen tussen allerlei unieke, handgemaakte producten. Het is onze bedoeling laagdrempelig te zijn voor zowel kopers als verkopers. Doordat de facturatie en het innen van de betalingen door ons gefaciliteerd wordt, heb je als verkoper geen zorgen omtrent financiƫn. Het enige dat je hoeft te doen is handgemaakte producten maken, deze te plaatsen op Twinkelstyle en bij verkoop van je product, het product verzenden aan de koper. Daarbij richten wij ons in principe op Nederland, waardoor je goedkoop kunt verzenden en de kosten voor de koper zo laag mogelijk blijven. Twinkelstyle verzorgt dus alle overige zaken zoals, de webshop, de ontwikkeling, de marketing, betalingswijzen etc. waardoor jij als verkoper je volledig kunt richten op het maken van handgemaakte producten.

Laat maar iets van je horen als je interesse hebt.

Twinkels,
Dorine & Marsha
Het Twinkelstyle-team

Anonymous said...

Ziet er gezellig en fleurig uit...!
Had ik het geweten en was ik in de buurt geweest, had ik zeker even een bezoekje gebracht...
Kom zeker weer een keertje gluren op je blog!
Madeliefste

Effie said...

Ik was er wel even maar had helaas (en misschien maar goed ook) geen geld bij me. Ik vond het wel een leuke markt! Veel inspiratie opgedaan!

thevintageblues said...

Zo mooi!!